Seronok beraya...  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in

Salam Aidilfitri utk semua..

Sejak blk haritu (16Sept) belom sempat jengah internet lgsg...jejak je kaki kat airport, kami terus berbuka kat JB katering bersama kedua belah keluarga... Dpt gak buka posa buffet & ramai2 kat sini.. hehe.. BIla dah byk sgt makanan, xtau nak mkn apa lak...

Kami belum berehat lg sejak sampai aritu.. penat giler badan nih... mmg raya sakan lah gamaknye.. Mlm raya tido 2jam jerr.. Dan sampai lah arini br dpt rehat sat.. Plan siang Isnin xnak beraya, nk blk umah Air Biru plak.. ( lama tak jenguk sejak blk, blk amik baju jerr) haha.. klu blk time raya ni mmg penat lah kot.. sbb byk aktiviti beraya ziarah menziarAh.. kami pun tak putus2 amik kesempatan beraya jmpa sedara mara semua.. Yelah, minggu ni kan diorg da start keje..

Gambar sepanjang beraya ni tak sempat nk upload.. lgpun tak byk snap pun, bergaya dpn kamera org jerr...hehe..

OKlah, masih ada byk keje menanti kat dapur tu.. huhu.. dulu plan nak cuti masak, tp kena tolong2 MIL gak lerr.. Xkan x tolg lgsg.. tlg sket2 jd lah.. hehe...
InsyaAllah jmpa lg di lain waktu... Salam lebaran... THE END..

This entry was posted on Sep 28, 2009 at 7:50 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comments

masih di Johor ke Nett?? pasti seronok sangat beraya di kampung halaman..

September 28, 2009 at 8:44 PM

Post a Comment