Selamat menyambut hari raya & maaf zahir batin...  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in , ,

Assalamualaikum pd sume,

Sementara ada kesempatan line internet ni, so nka buat ucapan sket.. ngehhehehe..

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN..

Kepada semua yg kenal pd diri ku, ayat atas ni, ayat biasa lah kan..... ampun2, maap, halal2 segala2nye... nnt leh bukak buku br lg.. hehe.. Pd kengkwn kat KSA yg tak beraya di Msia, semoga bahagia di lebaran... kita bkn takde family, cuma jauh di mata.. hehe.. sabo jel ah yerr.. nnt ada rezki jmpa diorg gak...

Raya kat perantauan pun best gak apa... atleast ada gak experiences yg boleh share ngan kwn2 kat Msia nnt.. hikhikhik... tak sume org dpt rasa... tp ada gak bazar ramadhan kan.. jual shawarma, kunafa (peberet aku-menu harian time buka puasa, wajib).. hehe.. , lg mcm2 jus buah, tp tak nmpk lak nasi beriani ekk.. bole dikatakan sume kedai jual benda yg sama.. hehe.. ok lah tu.. rasa gak org jual2 mknn ramai2 dtg cm bazar ramadhan kat Msia.. tk sempat amik gambo sbb singgah beli kunafa je.. hehe..

Pd kwn2, sedara mara sume kat Msia lak, kami dah xsabo nak blk ni.. Wlupun tak di nnt oleh sume org, kami tetap blk gak.. hehe.. Dah byk acara & masa sedia utk di abiskan ngan korg.. hehe... Gathering Teknik, I'm cumming.. dun worry... Wlupun H1N1 semakin teruk melanda, aku tak kira... insyaAllah doa byk2 kat Allah mintak jauhkan dr kita.. yerr tak ?? Takpelah, aku redha, klu dah pendek umur pun, aku lebih rela mati kat negara sendiri.. hehe..

Gathering family, itu dah mmg di nnt... Ole2 dr kami? HUrm.... sabo je lah... klu ada rezki, dptler kurma sorg sebijik.. hehe... air zamzam, pun insyaAllah, klu Aqeil tak abiskan tgh jln nnt.. hehehe..kedekut nye NETT ?? lorr..br tau kerr?? hahaha... sabo jelah...xlah kedek sgt... duit raya sorg sebungkus insyaAllah mesti ada.. Tp isinye bp? hoho.. sama cm tahun2 lps.. wakakkkaka...

Isshhh.. da melalut2 lah aku nih.. bkn apa, excited nak blk kg ada, nak raya ada, dpt online seteleah sebulan lebih pun ada.. hampir2 buta IT ni, nasib baik ada panca indera ke6 bole ingatkan.. huhu...

Oklah, sampai jumpa lg lepas raya... INsyaAllah.. Salam LEbaran... sob sob sob...

This entry was posted on Sep 14, 2009 at 3:24 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment