Jalan2 di Jeddah  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in ,

Hi.... lama tak update blog...asik masuk lagu jer... hehe..
Malas lah nak update sbb takde mende nak citer pun... Lgpun tgh menghitung nak blk Msia nih... Dah tak sabo nak blk dah nih... COunting from today, lg sebulan... InsyaAllah kami akan blk Msia dan berhari raya di Kampung halaman... huahuahua.... bestnye tu dah terbayang2 kat fikiran... hihi...

Olah, citer pasal tajuk atas tu... Kami dah pegi last week.. Tp dek kerana mim besaq atas pala, maka takde lah blog ni ber update... Citer pasal JEddah, kami pegi 7/8 aritu.. TIdo 2mlm 3hari.. kat Jeddah Home... Murah jugak kat situ yekk... SR150 je utk kami bertiga... okla tu.... Yelah, first time nak berjalan Jeddah sejak sampai sini.. Mana ckp masa apalgi duit nak stay sana lama2... hahahhhaahha...

Sepanajng kat sana, sempat lah jugak mkn2 kat Asia Restaurant.. (mcm biasalah) tempat wajib.. Dpt gak mkn kat Applebee's, Chilies, pekena satay kat blkg Corniche mall tu.. Boleh tahan gak sumenye..

Selain tu, antara mall yg sempat di jengah Corniche Mall, Roshan Mall, Red Sea Mall, Mall of Arabia... Itu je lah kot.. Itu pun da penat berjalan.. Dgn karenah Aqeil & asik berkejar2 jerr... Tp ok lah... seronok & puas gak dpt berjalan clear mind sket.. hehe..

Dlm pada tu, berangan nak gi Ikea, Al-Haraaj (yg dikatakan mcm Nilai 3 tu).. Tp tak kesampaian sbb taktau kat ne... Lgpun masa suntuk dan penat, so byk rehat kat hotel jerr...

Gambo?? Malas lah nak upload.. JOm tgk kat facebook lah.. dah upload kat sana... hehe..
Ok la.... chow chin chow.... THE END...

This entry was posted on Aug 16, 2009 at 2:55 AM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment