Travelog since 26April ~ 8May  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in , ,

SAlam pada semua blogger, kawan2, sedara mara, adik beradik yg selalu jd tukang baca & tukang tgk blog aku nih.. lama dah tak update..Malas nye tu higher than Kinabalu Mountain.. hehe.. Btw, i'll start my post with a warmrth thankful to abang mali & kak ina yg dah penat usung brg2 kiriman kami ke sini.. thanks a lot..

26April

Gerak dr Yanbu ke Madinah jam 6pm, sampai sana br azan isya'.. After check in segala, masuk solat kat Masjib Nabawi dlu then baru cari my abangku kat hotel dia.. Tp planned nak masuk Rawdah dlu..rikki-rikki time, masih sempat masuk rawdah..lagipun td try call abg mali tak dpt2.. So redah je..Keluar dr Rawdah almost 11.30pm.. Rmi org.. Papa call bgtau dia kat bilik a.mali..Bestnye dah jmpa diorg.Rupanye2 diorg tukar no. local sbb no. celcom dia tak dpt access kat hotel dia.. Tp aku masih tak dpt jmpa diorg lg, sbb diorg da nak tido.. Penat sgt.. So, jmpa esok pagi lah..

27April

Paginyer sms abg mali plan gi Subuh ngan diorg.. sama2.. tp tak dpt jmpa gak. Iskhh... missed lagi.. takpe, pas subuh blk hotel semula cari breakfast.. beli donut 4 ketul. Makan. Dlm kul 10am kitorang redah hotel a.mali.. Nasib baik diorg ada.. Tp K.Ina takde.. Dia try gi masuk Rawdah.. So dpt gak jmpa abg & anak2 buah ku.. Amirul & Zakwan.. Rindu kat korg..Aksi pertama Aqeil jmpa sepupu sepapat..

Aksi ninja boys..

to be continue......
(tak sempat nak tulis, da ngantuk. :D )



This entry was posted on May 9, 2009 at 1:12 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment