Malaysia dekat di hati..  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in

Apa nak citer?? Takde benda nak citer... Sbb aku tak ke mana2 sejak Boss masuk keja shift.. Adalah nak masuk 3 mggu kot.. Kuar pun gi Pasar+Starmarket je beli lauk.. LEbih2 tadak, jgn harap lerr..

Time2 camni lah perasaan huru hara... Mcm2 benda lalu lalang dlm otak... Tido sensorang ngan Aqeil kat umah tu dah biasa sgt masa kat Msia dlu.. Skrg? Mmg lah tak terasa.. sama jerr... Yg lainnyer, siang ke mlm ke, aku takleh kuar umah... Beku jugak otak dibuatnyerr... KLu bole start keta, dah lama aku jln2, klu bole tahan teksi, dah lama aku ajak Gee.. hehe.. Akhirnye, hadap je lah pc nih...

Nak masak bkn2 nnt membazir lak....Takde spa yg nak mkn.. setakat buat seciput jek xkan nak kecoh2 ngan jiran sebelah lak.. So, diam jelah.. xbuat apa.. pendam diri sayu hati.. huhu.. sedih nyerr... Klu lah Msia tu bole naik bas jerr, dah byk aku aku blk sana.. Boss terasa hati?? Dahtu, jgnlah kurung kami kat umah je ye honey... hihi...bwk lerr kuar jln cuci mata...

Tak guna nak merintih plak dlm blog nih.. hehe..Life must go on..Kat bawah sesaja post lagu perpisahan English version, "Auld Lang syne"

Should auld acquiantance be forgot and never brought to mind,
Should auld acquiantance be forgot and days of auld lang syne,
For auld lang syne mydear for auld lang syne,
We'll take a cup of kindness yet for auld lang syne....

Ingat tak?? Sedih nyer nyany ilagu nih, teringat zman2 sekolah dlu. huhu..END topic..

This entry was posted on Apr 25, 2009 at 2:28 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment