Travelog since 26April ~ 8May Part II  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in , ,

continue.....
28 April

Last day kat Masjid Nabawi.. My bro & family akan travel ke Mekah plak utk 1st Umrah.. Diorg naik bas.. So kitorg cuma hantar naik bas jekk.. Sbb hubby keje next day..

Si Amirul dah masuk perut bas sbb dah excited nak jln.. Comel je Zakwan pki Umrah.. hehehe...

Selepas diorg dah gerak, kitorg plak sambung aktiviti kitorg.. Ronda2 kat Jarir bookstore.. Dptlah sekeping dua story book utk Aqeil tu.. Lps tu pusing2 plak kat Al-Rashid Mall.. LAyan Aqeil naik motor & car kat situ..sampai dia penat nak main then makan & blk lah semula ke Yanbu..
Boleh lah di kategori cantik.. ihiks.. kat centre of Rashid Mall.. bkn menghala ke Carefour..

Puas lah jugak Aqeil main car tu sampai penat then tukar motor plak..Motor punye laju bila dia press pedal tu.. tak terkejar .. Dah ler Aqeil tak ready control handle.. haru dibuatnyerr...

PAStu makan mee canton.. boleh lah masuk tekak dan diterima akal dgn rasanyer tu.. ahaha.. :)

to be continue next post..


This entry was posted on May 9, 2009 at 7:15 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment