Mencabar kesabaran..isskkhh isskkhh...  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in


Apa nih??

Puzzle beli kat Jarir bookstore.. SR10 je.. Konon2 nak cuba cabar diri sendiri.. Dan mmg tercabar sbb sampai skrg aku massih lom dpt leraikan benda nih??? Pernah buat?? Ada sesapa penah buat?? Tlg bg idea skett..Bla tension pusing2 tungging2 tak lerai gak, aku cmpk je benda nih ke lantai.. 10sen abisss.....

Target nak sttle down dlm masa 1bln.. Xpe, msh ada lg masa abt 2wks.. Chayok2 !!
Sbnr nye benda ni aku pun xtau apa finalise dia.. Samada bercerai 4pcs or combine to 1 pcs.. Tp aku dah combine kan 4pcs to 3 pcs.. Dahtu nak turn back da tak reti.. hangin jerr...

Xpelah, buat je sampai benda tu get rusty then gv up.. hehehe..ada spa2 nak challenge??? Ada bran????

This entry was posted on May 12, 2009 at 11:44 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comments

Jangan Hanginn bawak bertenang

May 18, 2009 at 2:21 PM

Bak datang, aqaq nak cuba nih...Jangan tak caya dgn kebolehan ku. Akan ku luruskan besi tu, buat tambah koleksi hanger ku nanti! ngeh3X (ketawa jahat)

May 19, 2009 at 6:30 PM

Post a Comment