Bijakbudget  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in

Hi sume,


Salam jumpa lg... kali ni just nak tanya korang yg membaca blog ku ini, bagaimana korang manage bajet korang?? Tulis kat logbook? Ingat kat otak je.. Ada special template? Kat sini, saya nak share template bajet perbelanjaan anda secara bulanan & tahunan.. Mungkin dgn guna template nih, korang boleh susunaturbajet korang dgn kemas..

Tapi biasanye, org yg teliti je rajin nak update benda nih.. Tp klu rajin update sampai ckp setahun pun dah kira bagus.. Nnt boleh lah tgk, bp byk dpt simpan, bp byk membazir .. hehe..

Apapun, klu dah ada yg menggunakan template korang sendiri, baguslah.. keep up good work!!.. tahniah.. hehe.. Dlu aku jotdown kat buku 555 je.. sbb daily expenses yg kekadang over bajet.. hehe.. so, saje jer recommend kat sesapa yg berminat nak pki template nih..

KLu nak download template tuh, just click kat tajuk tu sajer...

Ok, itu sahaja... THE END..............

This entry was posted on May 31, 2009 at 2:44 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comments

Dulu rajin arr gakkk....Dah duk sini expenses tak menentu....huhuhuhu

June 1, 2009 at 9:29 PM

Post a Comment