After long silent...  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in

Assalamualaikum wbrkth......

So long din update blog nih... After a BIG "M" was headed on my head, ofcoz lah blog ni senyap sunyi... Bknnye tak berakitiviti, ada lah jugak... tp ada xtvt lain yg lebih menyeronokkan yg dibuat kat umah ni selain update blog.. hahahaha...

Itulah, dulu, org ada blog sibuk nak buat jugak... Tapi malas nak update... Cmne.... huhu.. well, sorry so much... Kwn2 pun dok tanya apsal senyap? MAna blog? Da sinking? hahaha... (:headbang)

Oklah, actually aku tgh seronok download movie+korean drama... Internet lembab?? Mmg lembap.. tp sejak jmpa kaedah br ni seronok je donlod bla dpt 3 movie 1 hari... hehe.. apa kaedah nye?? RAHSIA.... yg penting bukan torrent yg lembab tuh!!.. hahahha.... disbbkan seronok mendonlod lah aku lupa kewujudan blog ku ini.. hehe..

Papehal, nnt aku akan update gambo2 & aktiviti kami kat tanah Arab ni yekk.. InsyaAllah...
Wassalam... jmpa next post...

THE end...

This entry was posted on Jun 20, 2009 at 6:40 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment