Sedapnyerr bau nangka....  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in

Dah lama tak makan nangka..Semalam pas mkn lunch, terus lepak2 ngan Aqeil tgk tv & dia fall asleep dpn tv.. And mama pung sama...hehe.. Sedar tak sedar dah nak Asar... Bgn2 terhidu bau nangka satu umah... "Sapa pulak yg makan nangka nih".. jiran sebelah agaknyerr"...."Sedapnyer bau".. "Manalah dia dpt nangka tu"..mmmmmmm....

Tak lama pastu papa pun blk...Nangka masih berbau lagi satu umah nih... huh... Pas buka pintu, papa terus gi dapur kononnyer nak panaskan mee goreng tadi.. Tapi salah satu punat gas tu terbuka & papa pun matikan dgn selamba... "hehe"... & panaskan mee.. Tak sampai 2 minute gas tu abis... Then, cari mama, and asking 1 bonus question, "Mama dari td tak bau gas ke?? ".. Dgn selamba mama jwb, " xde pungg... bau nangka adalah".... cheers... :)

"BAU NANGKA?? Mama, itulah bau GAS!!" .... HOH?? Sedap je bau dia... Sbb da byk sgt kot... hehe.. Cmne mama bleh taktau bau gas cmtu?? Lain jekk.. maybe da satu umah bau nangka, xsedar itu sebenarnyer bau gas.... hehe.. Sorrilah , mama xpenah gi safety course lerr.... dlu kje, company tak penah anto gi safety course...hehehe.. Tp , papa dah tau bau gas, nape papa ON gak gas tu nak panaskan mee?? Papa jwb, ntah...nak bg kawan papa.. hehe.. nasib baik gas tu terus abis.. klu idak, abis rentung papa,mama@ aqeil satu family.... huhuuhu..

Pengajaran buat kami semua.. Dah ler takde insuran nyawa... lorlorlorlor..... THE END...

This entry was posted on Apr 5, 2009 at 5:42 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment