Aktiviti last weekend....  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in , ,

Teringat family day masa kat Desaru dlu... huhu.. That day gi Laut Merah..dekat je ngan umah.. paling dekat.. Angin kuat..Tp best..sejuukkkkk....Aqeil da lama tak main kat luar.. sian dia.. terperuk jer dlm umah.. hehe.. JOm chill out with Aqeil's picture buat tatapan nenek & atuk...........Mlmnye gi mkn kat Shangrila Reataurant.. Senyap sunyi jekk.... rindu makan2 kat MSia.. Riuh rendah jerr..Macam betul jek belajo..Tgk, pki chair tin susu jerr..Ciaannn Aqeil... hihihiBudak bucuk... Aeroplane + Thomas trainDari jauh nak naik poney, tp bla dekat takut plak.. APA LAH!

Penat buat castle, kena siram BOMBA...
BKn mandi betul2 pungg.......
Dah kesejukkan pun, masih nak mkn aiskrim gak..

BUai laju laju, sampai pokok sena.....lalallala

Last sekali, mkn dinner kat Shangrila.. Silent party for mama's Birthday...huhu..

This entry was posted on Apr 5, 2009 at 8:05 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comments

Happy Belated Birthday! Lewat banget nih akk wish!huhuhu.... Sama ler kita, ari tuh akk celebrate birthday pun kat Shangrila. Mmg silent, tapi dek kami anak beranak yg masuk jadik HURU HARA tempat tuh! hehehe....

April 13, 2009 at 12:16 PM

Post a Comment