Genap 4 bln...  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in ,

Hari ni genap 4 bln aku & Aqeil dok kat Tanah Arab nih... Br 4 bln, tp cm dah lama sgt je kat sini.. Best sgt la tuh.. hehe... Skrg nih, cuaca panas makin menjadi2.. hampir menjejak 40 C dan lbh (tak perasan pun).. Tp disebabkan dok dlm umah jek, takde lah terasa sgt.. Tp bila sekali keluar rumah tu, aduuuhaii..... Perit mata nihh... Bahang nye mmg terasa sgt... Angin plak time ptg2 je dia bertiup.. Klu pg tu, tgk kat luar tingkap, tak gerak sket pun pokok kat luar tuh...

Hubby plak da 2 kali masuk shift.. 7 days 7-3pm, 7 days 3-11pm & 7 days 11-7am... Jenuh nak tggu dia abis shift... Lama sgt... ntahapahapantah......

Aku plak, sejak ramai kwn2 yg bercuti blk Msia nih, aktiviti kelas memasak@makan2 di hentikan sementara... Sambung pas raya la kot.. hehe... Kelas arab yg aku br join pun di hentikan sementara gak.. Sbb ustaz nye plak yg bercuti.. hehe... org kita, dia pun nak blk cuti2 gak.. hehe..

Bila pulak giliran ku nak bercuti nih?? Sabo jelah..... hmmm...

Aqeil setakat nih dah semakin membesar & bijak bgi johan.. chewwahh.... haha... Yg penting da makin tinggi.. Cepat jek besar...

Ok lah.. lebih2 citer sambung lain kali lah errkk... THE END....

This entry was posted on Jul 1, 2009 at 3:50 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comments

salam..

wah diam tak diam dah 4 bln ek.. sikit ari lg mesti da leh speaking arab hihihi...

pape pon semoga tabah menjalani kehidupan disana.. yg penting bersama cik hubby huhuhu...

July 1, 2009 at 10:17 PM

A ah.. dah 4 bln..speaking arab tak ler kot.. ckp melayu gak je.. hehe..Papepun, thanks..

July 2, 2009 at 2:03 AM

Post a Comment