Bubur nasi sempoi..........  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in

Bubur nasi .....



Hi.... salam selamat... kami selamat ....hihi.. (poyo)..

Takde yg istimewa pun entry kali nih...Cuma Harini mmg malas nak masak.. Lgpun mmg dah takde lauk dlm fridge tu.. ada je sardin buat lauk, tp disebabkan hubby ku kurang gemarkan sardin, so better takyah masak... Unless klu aku teringin sgt nak makan sardin.. hehe...

Ikutkan harini kitorg gi pasar...tp disebabkan boss penat so cancel.. jd , takde lah lauk... hehe.. dia decide nak beli nasi beriani ikan jekk.. oklah tu.. arini cuti masak... asik masak jerr...huhu..

So lunch mkn lah nasi beriani ikan... Alamak rasa dierrr................. huhu... tp laju jerr hubby ku makan... huaaaa......... aku br makan separuh pinggan, da tolak kat papa... Papa nak tambah lg?? hehe.. tak abis lerrr....jeling2 jer dia.. sambil ckp.. Cmne nak kurus nih?? OOppsss... sori... hihi...

Dah ptg, rasa lapar lak... Nasi beriani ikan td masih byk lg bersisa.. Sapa nak abiskan?? hmmm... Disebabkan lapor, so masak ler bubur nasi tu.. yg paling senang... hihi.. cmpak udang sket, daging sket, letak kiub ayam sket pastu rebus sampai jd bubur.. Dahtu ada lak balance begedil semalam.. Goreng 4 bijik utk mama & Aqeil.. oklah tu.. dah selesai masuk perut.. hehe... alhamdulillah.... kenyang..... ok, sambung blk nak tgk drama Bionik.... chaw chin chao.. chaloww..... THE End...


This entry was posted on Jun 28, 2009 at 12:44 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comments

salam nett, nasi baryani ikan tu mcm mana rasa dia yek? aku memang gila kan nasi baryani nih

June 29, 2009 at 7:23 PM

Rasa berinani nyerr pelik skett.. terlebih rempah kott... tp beriani sini rasa tak sama ngan Malaysia punyerr... Msia gak yg best!! hihi

July 1, 2009 at 3:49 PM

Post a Comment