Dadih favourite papa  

Posted by Treasure with our own choices--->ME! in



Hi... come back...

Sesaja nak tulis.. Arini mama buat dadih lagi.. Dadih Strawberi plak.. Sume nye instant punya resepi... Tu pun bwk dr Msia.. Mak mentua yg bekalkan.. Yelah, kan anak dia mmg hantu dadih... Meleleh... huahuahuahua...

Buat dadih yg paling senang sekali... Cuma bla time malas, benda senang pun tak menjadi.. hehe... Arini buat dadih dptlah 32 cups.. Cup kecik2 sgt... Takde tutup lak tu.. Tak nmpk lak yg ada tutup cam kt Msia tu... Belasah jelah... BErlaga2 kepala papa tgk dadih tu.. kuikuikui...

Hmm.. nmpk gaya makin bertambah lah berat bdn papa tuh.. OOiitt 3x......kesihatan kena jaga tau!.. Kat Yanbu nih, taktau lah ada jual dadih instant ke tak... hmmm.. rasanyer takde kott... diorg mkn ke benda2 cmtu.. Senang je buat dadih ni, susu cair 1 tin, gula 5 sudu, air 3 liter...Rebus sume sampai didih, pastu last sekali masukkan serbuk dadih tu... Dah jd.. sejuk sket tuanglah kat cup2 kecik tu.. Pastu masuk dlm fridge..Settle...hehe..



Aqeil lagi... dia paling sibuk bla mama pegang camera tau.. Show off!! Huh... But I love u forever.... Tgk jari dia nak buat peace tp tak jd... hahahahha......

This entry was posted on Mar 15, 2009 at 12:18 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment